Fotovieta #29. Spriņģu iezis un tā leduskritumi. Spriņģu iezis pie Līgatnes ir viena no Latvijas iespaidīgāko leduskritumu veidošanās vietām. Šis iezis parasti priecē uzreiz ar vairākiem leduskritumiem. Tiesa gan, iezim ar kājām ir neiespējami piekļūt, ja vien Gauja nav aizsalusi (bet Gauja, kā jau ritrāla upe, to parasti nemēdz darīt). Līdz ar to leduskritumi jābildē ar teleobjektīvu no pretējās upes malas (bet pārceltuve ziemā nestrādā) vai arī ar dronu.
IEGĀDĀTIES FOTOGRĀFIJAS



Skatiet Latvijas skaistākās Foto vietas arī interaktīvā kartē:




    30. Springu cliff icefall. Springu cliff is one of Latvia's most impressive icefall places - also this winter there are already several nice icefalls appeared. Though it's hard to access them if the river is not frozen (and Gauja is a rapid river which frozes only in harsh winters). These photos are taken from drone.

30. Spriņģu ieža leduskritums. Spriņģu iezis pie Līgatnes ir viena no Latvijas iespaidīgāko leduskritumu veidošanās vietām. Arī šogad iezis priecē jau ar vairākiem leduskritumiem. Iezim ar kājām ir neiespējami piekļūt, ja Gauja nav aizsalusi (patlaban vēl tikai sāk aizsalt), leduskritumi jābildē ar teleobjektīvu no pretējās upes malas (bet pārceltuve ziemā nestrādā) vai arī ar dronu.



See the most beautiful Photo places of Latvia in interactive Google Map | Skatiet Latvijas skaistākās Foto vietas arī interaktīvā kartē:




MY PHOTOS ON SHUTTERSTOCK | MANAS FOTOGRĀFIJAS SHUTTERSTOCK


Seko mūsu Facebook lapai un esi lietas kursā par jaunākajām Rīgas un Latvijas fotogrāfijām, arhitektūras, pilsētvides un tūrisma rakstiem Photoriga.com! 

[full_width]

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru