Fotovieta #217. Vērenes ozolu aleja. Skaista, ap 3 kilometru gara, diženu ozolu aleja, kas stiepjas gar Vērenes muižu, nelielo ciematu un Vērenes uguns novērošanas torni, uz klusa un nomaļa lauku ceļa. Ozoli stādīti 19. gadsimtā, tātad ir jau krietni virs 100 gadu vecuma. Te konstatētas arī vairākas aizsargājamas kukaiņu un biotopu sugas. Vērenes ozolu aleja gan nav pati garākā aleja Latvijā - piemēram, Trapenes lapegļu aleja ar saviem ~5 kilometriem to krietni pārspēj.


Skatiet Latvijas skaistākās Foto vietas arī interaktīvā kartē:





MY PHOTOS ON SHUTTERSTOCK | MANAS FOTOGRĀFIJAS SHUTTERSTOCK



Seko mūsu Facebook lapai un esi lietas kursā par jaunākajām Rīgas un Latvijas fotogrāfijām, arhitektūras, pilsētvides un tūrisma rakstiem Fotovietas.com! 

1 komentārs:

  1. The Maximum allowed guess earlier than meeting the bonus wagering necessities is €5 per game/spin or the equivalent in different currencies. Larger bets will result in the confiscation of the bonus belongings, freespins and any potential winnings generated with bonus cash. These rules also apply to different campaigns that by mistake was promoted without a a|with 온라인 카지노 no} legitimate wagering requirement.

    AtbildētDzēst